Într-o lume în continuă schimbare, în care copiii își găsesc locul tot mai greu și pentru care școala nu mai reprezintă un interes major, o echipa de elevi de la Colegiul National Diaconovici-Tietz din Reșița s-a gândit la un proiect interdisciplinar (romana-vs-informatica), prin care locul profesorilor cu metode mai mult sau mai puțin învechite, este luat de… cine credeți?… este luat de elevi mai mari, din clase de liceu.

Aceștia au misiunea de a-i pregăti pe cei mai mici, din clasele gimnaziale, învățându-i să utilizeze corect “uneltele” informaticii în corelație cu limba română. Cum vom reuși acest lucru? În primul rând, modul în care cei mici sunt ghidați de formatori elevi este unul cât se poate de distractiv, astfel încât aceștia să devină pasionați de ceea ce fac. În timpul cursului ei vor fi ajutați de două echipe: echipa de română și echipa de informatică. Cine suntem noi?

...
Peternel Robert

Numele meu este Peternel Robert si sunt in clasa a XI-a. Sunt pasionat de informatica si programare. Sunt un tip ambitios, modest, sociabil si cu spirit de echipa. Imi plac motoarele si sportul (practic sport de performanta, karatele).Consider ca nu exista oameni rai, sunt doar oameni nepotrivit la locul nepotrivit. Sper sa facem o echipa buna :D.

Contacteaza-ma
...
Constantin Denisa

Mă numesc Denisa, imi place foarte mult informatica, am o inteligența matematico-algoritmică foarte dezvoltata. Sunt o fire energica, prietenoasa, ambitioasa, imi place sa invat lucruri noi și să cunosc persoane noi , mai ales copii . Pe langa acestea, cochetez si cu jurnalismul, fiind prezentatoare de stiri. Am fost recomandată atât de colegi , cât și de profesori pentru a ma implica in acest proiect.

Contacteaza-ma
...
Andrei Munteanu

Sunt Andrei, iubesc psihologia, programarea si gramatica. Sunt aici sa folosesc cateva dintre stiintele umaniste, cum sunt tehnici de predare si consiliere cu scopul de a ajuta copiii de gimnaziu sa isi dezvolte diferitele aptitudini. Ma consider un om principial si empatic, fiind membrul fondator al acestui ONG. Skill-ul meu principal este web development, fiind si unul dintre developerii acestui site.

Contacteaza-ma
...
Arijana balean

Sunt Arijana dar se citeste Ariana 🙂 Sunt Eleva in clasa a XII-a C la Colegiul National ,,Diaconovici-Tietz”(Bio-chimie).Imi place foarte mult chimia,imi doresc sa studiez la Medicina.Sunt o persoana ambitioasa, vesela, sociabila ...imi place atat sa organizez activitati cat si sa ma implic...orice cand vine vorba de aceasta scoala minunata!

Contacteaza-ma
...
Bianca Ionescu

Numele meu este Ionescu Bianca sunt în clasa a XII-a, iar de când eram in gimnaziu am început să mă implic in activitățile școlii. Când am auzit despre acest proiect am știut din prima ca o să mă implic deoarece romană dar și informatica sunt materii foarte importante iar faptul ca toți participanții au de învățat si de câștigat din acest proiect este un alt plus.

Contacteaza-ma
...
David Moica

Ma numesc David si imi plac provocarile,de aceea am acceptat si acest proiect care sunt sigur ca va fi o experienta frumoasa .Sunt o persoana rabdatoare si sociala cu cei din jur si asta ma face pregatit si ma ajuta in a preda ceea ce stiu.

Contacteaza-ma
...
Alex Filca

Mă numesc Alex și sunt elev în clasa a X-a B la Colegiul Național "Diaconovici-Tietz" Reșița.Personal,iubesc informatica, sporturile extreme și natura.Sunt un om energic,responsabil,răbdător si dornic de a descoperi si de a invăța mereu lucruri noi,de care sa mă pot folosi pe viitor în ceea ce voi face.

Contacteaza-ma
...
Deby Hategan

Sunt Deby , elevă în clasa a X-a B (mate-info intensiv informatica ). Ma acomodez repede în orice situație și sunt fata care aduce voie buna în grup. Am hotărât sa ma implic în acest proiect pentru ca îmi place ideea de a-i ajuta pe cei mici și de a ma implica în tot ce se poate alături de colegii și profesorii mei.

Contacteaza-ma
...
Luana Lance

Bună!Mă numesc Lance Luana și sunt eleva la Colegoul National Diaconovici-Tietz și îmi place sa lucrez cu copiii iar în acest proiect voi fi aproape de ei ajutându-i sa aplice noțiuni de limba romana în proiecte pe calculator.

Contacteaza-ma
...
Ailiesei Bianca

Numele meu este Ailiesei Bianca. Sunt elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Diaconovici-Tietz Reșița. Sunt o persoană foarte sociabilă și deschisă noilor provocări și de aceea consider că sunt potrivită acestui proiect care mă va ajuta să ofer din cunoștințele mele celorlalți.

Contacteaza-ma
...
Ariana Ilona

Ma numesc Ariana și am acceptat cu drag de a participa la acest proiect. Sunt o persoana comunicativa îmi place sa experimentez lucruri noi si de a cunoaște persoane noi .In ceea ce privește ce știu sa fac sunt pregătită sa ii ajut pe cei care au nevoie de ajutor.

Contacteaza-ma
...
Baclesanu Goran

Sunt Goran. Sunt o fire energica si activa, mereu gata de a experimenta lucruri noi. Sunt foarte ambitios si mereu cand imi propun ceva reusesc. Pe langa acest lucru, sunt pasionat de sport, in special de fotbal, care m-a disciplinat din toate punctele de vedere.

Contacteaza-ma

Cei care participă offline vor învăța cum să socializeze, cum să se implice activ alături de colegii de curs, ba chiar și cu formatorii, care sunt deschiși la orice fel de întrebare sau nedumerire pe care cei mici o pot întâlni pe parcursul a ceea ce vor face împreuna. Dorința noastră este să evoluăm împreună, să învingem superficialitatea, “să punem umărul” la clădirea carierei noastre într-un mod plăcut.