Primul nostru curs a fost “Creativitate prin Google Slides”, unde i-am învățat pe copii să creeze prezentări interesante folosind Google Slides. Aceasta este o aplicație web, găsită pe https://slides.google.com , complet gratuită și accesibilă de oriunde. Copiii au folosit template-uri personalizate pentru a face slideshow-uri deosebite despre unul dintre cele 10 subiecte alese la brainstorming. Astfel, ei au reușit să creeze prezentări unice, care, bineînțeles că arată excelent.

Aceștia au învățat de asemenea modul de prezentare către un public într-un mod atractiv. Cursanții noștri s-au dezvoltat în acest fel, mărindu-și stima de sine și în același timp abilitățile de comunicare și prezentare a unui anumit subiect. Mai jos puteți vedea câteva design-uri ale copiilor:

 Mai departe, liceenii formatori „Romană versus Informatică” vor continua cu jocuri de dezvoltare personală și comunicare prin limbaj corect și coerent. Toate acestea se desfășoară în cabinetele de informatică ale Colegiului Național ”Diaconovici-Tietz” Reșița, coordonate de noi, un grup de elevi din ciclul liceal având suportul prof. Lance Simona și Dir. adj. prof. Gîrtoi Viorica.